• Actualitat
  • /
  • "Som gent de profit" visita barcelona amb motiu de la setmana europea de prevenció de residus

ACTUALITAT


"Som gent de profit" visita barcelona amb motiu de la setmana europea de prevenció de residus
20 de novembre del 2015 / Bones pràctiques
Del 23 al 30 de novembre, ens trobareu a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, c/ de Garbí, 2, de Barcelona.
Amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus s’instal•la a Barcelona l’exposició Som Gent de Profit. Amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania dels inconvenients econòmics, alimentaris i mediambientals que provoca el malbaratament alimentari, l’exposició s’adreça a públics de totes les edats. 
 
Durant la setmana, hi ha programades diverses activitats i tallers que incideixen en la recuperació d'hàbits com ara valorar els productes frescos i de proximitat, de tenir una actitud responsable a l'hora de fer la compra, a pensar en comprar allò que realment necessitem i com d'important és evitar que els aliments se'ns facin malbé. I no oblidem que les restes de menjar, allò que ja no es pot aprofitar, cal que les llencem al contenidor de restes orgàniques. Tenen un valor molt important: se'n fa adob per a les plantes dels jardins i parcs de les nostres viles i ciutats!
 
EXPOSICIÓ ITINERANT

L’exposició, que permet interactuar amb diversos elements que recreen una cuina i facilita als visitants recursos per evitar el malbaratament alimentari, estarà instal•lada a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova (C/de Garbí, 2) del dilluns 23 de novembre fins el següent dilluns dia 30, de 10 a 14 i de 16 a 19 h.
 
Així mateix, aquells visitants que vulguin fer-hi una visita guiada, podran fer-ho de dilluns 23 a divendres 27 de 13 a 14h, sol•licitant cita prèvia a través del correu electrònic lafabricadelsol@bcn.cat
 
TALLERS EDUCATIUS

Paral•lelament a l’exposició es realitzarà un taller adreçat a les escoles de la ciutat on, a través de diverses dinàmiques, dos educadors ensenyaran als més menuts com evitar el malbaratament alimentari. El tallers, que duren 1 hora, tindran lloc del dilluns 23 al divendres 27 de 10 a 14h Per poder realitzar el taller, cal reservar plaça a través del correu electrònic educacio@lavola.com.
 
Us hi esperem!